Bezglutenowe Ciasto Czekoladowo-Pomarańczowe
Bezglutenowe ciasto czekoladowo-pomarańczowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 258 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, Devil ' s Food Cake mix, sok pomarańczowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Bezglutenowe Ciasto Czekoladowo-Pomarańczowe, Ciasto Czekoladowo-Pomarańczowe Z Fasolą Garbanzo (Bezglutenowe), oraz Ciasto pomarańczowe bez ziarna i zawartość odżywcza mąki bezglutenowej.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Smarować dno tylko 8-lub 9-calowej patelni kwadratowej. W dużej misce, pokonać składniki ciasto na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty.
Piec 44 do 49 minut na 8-calowej patelni lub 38 do 43 minut lub 9-calowej patelni, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W średniej misce, ubić cukier puder, 1/4 szklanki masła i 1 łyżka soku pomarańczowego z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości do wymieszania.
Dodaj pozostały sok pomarańczowy, 1 łyżeczkę na raz, aż będzie kremowy i gładki. Ubić w 1 łyżeczce skórki pomarańczowej.
Na schłodzonym cieście rozprowadzić lukier.
Dekoruj skórką pomarańczową lub fragmentami pomarańczy mandarynki.