Bezglutenowe Ciasto Czekoladowe Espresso
Bezglutenowe ciasto czekoladowe Espresso może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 1,63 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 612 kalorii, 8G białka, oraz 33g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, pokryte czekoladą ziarna espresso, mocną kawę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 22%. Spróbuj Bezglutenowe Ciasto Czekoladowe Z Maślanką Espresso, Bezglutenowe Ciasto Czekoladowe Espresso, oraz Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe: wypełnione Espresso i orzechami laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Obficie nasmarować dno tylko z okrągłej patelni (8 - lub 9-calowej).
Beat ciasto mix, 1 filiżanka kawy, masło i jajka w dużej misce na niskiej prędkości miksera elektrycznego 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 43 do 48 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Cool 10 minut; uruchom nóż wokół wewnętrznych krawędzi patelni; usuń z patelni do stojaka z drutu. Całkowicie fajne.
W małej misce wymieszać lukier i 2 łyżki kawy; odstawić. W dużej misce ubij śmietanę do sztywnych szczytów. Ubić mieszaninę lukier do ubijania śmietany, aż wystarczająco sztywne, aby rozprzestrzeniać.
Pokrój schłodzone ciasto na pół poziomo.
Ułożyć dolną warstwę, pokroić bok do góry na talerzu; rozprowadzić jedną trzecią mieszaniny bitej śmietany na cieście; top z pozostałą połową ciasta, przyciąć bok w dół.
Pozostałą bitą śmietanę rozprowadzić na wierzchu i boku ciasta. Ułóż ziarna espresso na torcie. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem. Przechowywać w lodówce pozostałe ciasto.