Bezglutenowe Ciasteczka Brownie Bary
Przepis bezglutenowe ciastka Brownie bary może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 55 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać wanilii, brownie mix, jajko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bezglutenowe Batoniki Brownie Goody, Batoniki Śniadaniowe (Bezglutenowe), oraz Bezglutenowe Batony Z Ciasteczkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj dno tylko patelni 13x9 cali ze skracaniem lub natryskiem do gotowania.
W średniej misce wymieszaj składniki ciasteczek, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe na dno patelni.
W innej średniej misce, wymieszać składniki brownie, aż dobrze wymieszane. Upuść ciasto przez łyżki stołowefuls równomiernie między kopcami ciasta na ciasteczka.
Piec 30 do 35 minut lub aż porcja ciastka jest złoty kolor. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. W przypadku 24 prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy.