Bezglutenowe Bułeczki Truskawkowo-Limonkowe

Bezglutenowe Bułeczki Truskawkowo-Limonkowe
Bezglutenowe babeczki truskawkowo-limonkowe to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, sól, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Strawberry Key Lime bułeczki & Kolekcja 50 Key Lime s, Bezglutenowe / Bezmleczne Bułeczki Z Prosa, oraz Bułeczki Bezglutenowe.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszaj mieszankę mąki, cukier granulowany, proszek do pieczenia, skórkę z limonki, gumę ksantanową i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Delikatnie wymieszać z truskawkami. Wymieszaj śmietanę do zwilżenia, aż się zwilży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
TruskawkiTruskawki
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Na powierzchni lekko posypany mieszanką mąki, zagnieść mieszaninę 5 do 7 razy, aby uformować ciasto. Wklep w koło 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
CiastoCiasto
5
Ciasto pokroić na 8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Umieść kliny na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec 12 do 15 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Odstawić na arkuszu cookie 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. W małej misce wymieszaj cukier puder i sok z limonki, aż będzie wystarczająco cienki, aby mżeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Mżawka na ciepłe bułeczki.
11
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn