Bezglutenowe Batony Czekoladowe Z Masłem Orzechowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przyprawy, więc dać bezglutenowe Czekolada Masło Orzechowe warstwy bary spróbować. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz śmietanę do ubijania, masło orzechowe, cukier puder i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 169 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciemna Czekolada Masło Orzechowe Layer Cake-Low Carb i bezglutenowe, Peanut Butter Chocolate Chip Granola Bars (Bez Pieczenia, Wegańskie, Bezglutenowe, Wolne Od Soi), oraz No Bake Chocolate Peanut Butter Cheesecake Bars (Bezglutenowy, Rafinowany Bez Cukru + Wegańskie).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali z natryskiem do gotowania. W dużej misce wymieszaj bazę ciasteczek i składniki polewające, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Zrób 6 ciasteczek upuszczając zaokrąglone łyżeczki ciasta na nie rozdrobniony arkusz ciasteczek; lekko spłaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Pliki Cookie
Ciasto
Baza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
Patelnia
2
Pozostałe ciasto wcisnąć na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Piec ciasteczka i podstawy 10 do 12 minut lub aż krawędzie są jasnobrązowe. Fajne 10 minut. Zastrzegamy sobie ciasteczka do polewania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Baza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
W małej misce do mikrofalówki, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy i 1/4 Puchar masło odkryte na wysoki 1 minuta do 1 minuta 30 sekund, mieszając co 30 sekund, aż stopiony i miesza gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozłóż równomiernie na prętach. Przechowywać w lodówce do firmy, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
W średniej misce, beat twarogu, 2/3 szklanki masła orzechowego, cukier puder i ubijanie śmietany z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Beat na dużej prędkości około 2 minut lub do światła i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Krem Do Bicia
Masło Orzechowe
Serek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozprowadzić na warstwie czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Zmiażdżyć ciasteczka; posypać warstwą twarogu. Naciśnij lekko. Przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 1 godzinę. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.