Faidley ' s Crab Cakes

Faidley ' s Crab Cakes
Ciastka krabowe faidleya mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje $2.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 1210 kalorii, 12g białka, oraz 130 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka musztardy dijon, majonez, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć solanki, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowe Ciasto Bezowe jako deser. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Ciasta Krabowe.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 5 składników; złożyć w mięso krabowe i solanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
2
Odstawić 3 minuty.
3
Uformuj mieszankę na 8 pasztecików.
4
Umieścić na wyłożonej papierem woskowym blasze do pieczenia; przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
5
Smaż ciasta krabowe, partiami, w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Podawać z sosem tatarskim, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
8
Uwaga: aby smażyć ciasta krabowe, gotować w 3 łyżkach masła lub oleju na dużej patelni nonstick 3 do 4 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
KrabKrab
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn