Bezglutenowe Batoniki Brownie Goody
Przepis bezglutenowe Brownie Goody bary może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 3 godziny. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 77 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz płatki, orzeszki ziemne, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brownie Goody Bars, Brownie Goody Bars, oraz Tradycyjne Batoniki Brownie Goody.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. zrobić i piec brownies zgodnie z zaleceniami na polu, przy użyciu masła, jaj i dowolny z wyborów patelni-z wyjątkiem linii patelni z folią, następnie nasmarować folią na dole tylko dla łatwiejszego usuwania. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Rozłóż lukier na ciastkach.
Posypać orzeszkami ziemnymi. Przechowywać w lodówce.
W średniej mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy i masło orzechowe odkryte na Wysokiej 1 do 2 minut, mieszając raz, aż do stopienia. Wymieszać z płatkami.
Rozłożone na matowe ciasteczka. Całkowicie schłodzić przed cięciem, około 1 godziny.
Pokrój na 4 rzędy po 4 rzędy. Przechowywać szczelnie przykryte w temperaturze pokojowej.