Bezglutenowa, Niemożliwie Łatwa Francuska Szarlotka
Przepis bezglutenowy niemożliwie łatwy Francuski Szarlotka może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mało kto lubi ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka jaj, mleka, orzechów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Niemożliwie Łatwe Francuskie Szarlotki, Bezglutenowe Niemożliwie Łatwe Ciasto Taco, oraz Bezglutenowe Ciasto Cheeseburger Niemożliwie Łatwe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 325ºF. Spray 9-calowy szklany talerz pie z natryskiem do gotowania. W średniej misce wymieszaj jabłka, cynamon i gałkę muszkatołową; umieść na talerzu.
W średniej misce wymieszaj pozostałe składniki nadzienia,aż do dobrze wymieszanego.
Wlać mieszaninę jabłek w talerzu ciasta. W małej misce, wymieszać wszystkie składniki streusel, za pomocą widelca, aż crumbly; posypać nadzieniem.
Piec 45 do 50 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Przechowywać w lodówce.