Bezglutenowa Lime Vanilla Freeze
Bezglutenowe Lime Vanilla Freeze może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, lody vanillan, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 81 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bezglutenowe babeczki waniliowe z lukrem waniliowym bez nabiału, Bezglutenowe ciasto waniliowe z polewą z fasoli waniliowej, oraz Zdrowe niskowęglowodanowe i bezglutenowe ciasto waniliowe z lukrem waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia 13x9-calowy patelni z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisające na 2 przeciwległych stronach patelni. W średniej misce, wymieszać razem ciasto mix i 1/2 szklanki orzechów pekan. Blenderem do ciast lub widelcem pokroić na maśle, aż mieszanina będzie krucha. Lekko wcisnąć dno patelni wyłożonej folią.
Piec 15 do 20 minut lub aż zestaw i po prostu zaczyna się brązowy. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W dużej misce, składany sorbet do lodów tylko do częściowo mieszane marmurkowy projekt. Łyżką i rozprowadzić na schłodzonej skorupie. Przykryć; zamrozić do twardości, co najmniej 4 godziny.
Za pomocą uchwytów foliowych Usuń deser z patelni na deskę do krojenia 10 minut przed podaniem; oderwij folię.
Pokrój w 5 rzędów po 3 rzędy. Każdą porcję udekorować bitą polewą i posypać orzechami pekan.