Bezglutenowa Lime Vanilla Freeze

Bezglutenowa Lime Vanilla Freeze
Bezglutenowe Lime Vanilla Freeze może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, lody vanillan, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 81 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bezglutenowe babeczki waniliowe z lukrem waniliowym bez nabiału, Bezglutenowe ciasto waniliowe z polewą z fasoli waniliowej, oraz Zdrowe niskowęglowodanowe i bezglutenowe ciasto waniliowe z lukrem waniliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia 13x9-calowy patelni z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisające na 2 przeciwległych stronach patelni. W średniej misce, wymieszać razem ciasto mix i 1/2 szklanki orzechów pekan. Blenderem do ciast lub widelcem pokroić na maśle, aż mieszanina będzie krucha. Lekko wcisnąć dno patelni wyłożonej folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Plasterki Pomarańczowych CukierkówPosiekane Plasterki Pomarańczowych Cukierków
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Piec 15 do 20 minut lub aż zestaw i po prostu zaczyna się brązowy. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
W dużej misce, składany sorbet do lodów tylko do częściowo mieszane marmurkowy projekt. Łyżką i rozprowadzić na schłodzonej skorupie. Przykryć; zamrozić do twardości, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
O Sorbecie Malinowym, Lekko ZmiękczonymO Sorbecie Malinowym, Lekko Zmiękczonym
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Za pomocą uchwytów foliowych Usuń deser z patelni na deskę do krojenia 10 minut przed podaniem; oderwij folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Pokrój w 5 rzędów po 3 rzędy. Każdą porcję udekorować bitą polewą i posypać orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn