Berry Camping Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj ciasto kempingowe Berry. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 555 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz proszek do pieczenia, zmielone goździki, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Mój mąż ' s Chocolate Chip Camping Cake, Nasz Camping + trochę campingu s, oraz Camping Stogi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W domu: w robocie kuchennym pulsuj razem mąkę, sól, cynamon, goździki, gałkę muszkatołową, imbir i proszek do pieczenia.
Dodaj masło; pulsuj, aż mieszanina będzie bardzo dobra.
Dodać cukier i pulse do połączenia.
Przenieść do dużej zamykanej torby i schłodzić do momentu użycia, do 2 dni.
Na kempingu: zapalić 40 brykietów na ognisku z czystego grilla węglowego lub ogniska i spalić, aż po prostu pokryte cienką warstwą popiołu. Używając szczypiec, ułóż 20 węgli w 12-calowy. pierścień; odepchnij Pozostałe węgle na bok.
Włóż truskawki do 12-calowego. Piecyk Holenderski (camp). Łyżka połowę mieszanki mąki równomiernie na truskawki, przykryć garnek i ustawić w pierścieniu węgli. Ułóż pozostałe 20 węgli pokrytych popiołem w jednej warstwie na pokrywie piekarnika holenderskiego.
Ułóż kolejny pierścień z 20 świeżych, nieoświetlonych węgli wokół i dotknij gorących węgli u podstawy piekarnika (zapalą się one i zapewnią drugi wybuch ciepła później).
Gotuj ciasto około 20 minut (nie przykrywaj grilla ani ogniska). Szczypcami odepchnij węgle od uchwytu pokrywy, zdejmij pokrywę (utrzymując węgle na górze) i łyżkę pozostałej mieszanki mąki. Wymień pokrywkę i wyrównaj wierzch drugą porcją świeżo pokrytych popiołem węgli z okolic garnka.
Piec, aż polewa jest złoty kolor i soki truskawkowe są bulgotanie do powierzchni, 15 do 25 minut więcej.
Ostudzić co najmniej 20 minut przed jedzeniem.
* Jeśli używasz jagód innych niż truskawki, wymieszaj z dodatkowym 1/4 szklanki cukru podczas wkładania ich do holenderskiego piekarnika.