Berried Delight może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Za 78 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga bitej polewy cool whip®, wafli nilla®, budyniu o smaku waniliowym jell-O® i truskawek. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Berried Cherry, Berried Treasure, oraz Berried Cheesecake Cups są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Wymieszaj okruchy wafli, cukier i masło; naciśnij na dno patelni 13x9 cali. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pokonaj ser śmietankowy i 2 łyżki. mleko w dużej misce z trzepaczką do wymieszania. Wymieszaj połowę chłodnego bicza; rozłożyć na skórce. Na wierzch z jagodami. Ubij mieszanki budyniowe i 3-1 / 2 szklanki mleka trzepaczką 2 min.; polać jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Przechowywać w lodówce 4 godziny.
4
Posmaruj pozostałym chłodnym biczem tuż przed podaniem.
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Świetlna butelka Dom Perignon Vintage z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 279 dolarów za butelkę.
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.