Belizean Garnaches
Belizean Garnaches jest bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz tortille kukurydziane, serek Philadelphia, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Belizean Fish Serre, Belizean Habanero Hot Sauce, oraz Belizean Duszony kurczak w garnku błyskawicznym-Low Carb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej do 177° w dużej patelni.
Dodać tortille, w partiach; gotować 1 do 2 min. albo do chrupkości.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Wymieszać 1/4 szklanki dressing, kapusta, marchew i ocet.
Połącz fasolę i pozostały dressing w średniej patelni, lekko puree fasoli. Gotować na średnim ogniu 10 min., często mieszając.
Dodać serek śmietankowy, gotować i mieszać do rozpuszczenia.
Rozłóż mieszaninę fasoli na tortille; wierzch z mieszaniną kapusty i parmezanem.