Bean enchiladas
Przepis Bean enchiladas jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Ten przepis z BBC Good Food ma 967 fanów. Jeśli masz pełnoziarniste tortille, pomidory z puszek g, jogurt naturalny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Enchiladas z fasoli i sera, Wegetariańskie Enchiladas Z Fasoli, oraz Enchiladas warzywno-fasolowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni. Cebulę i marchew gotować przez 5-8 minut, aż będzie miękka, a gdy zaczną się przyklejać, dodaj odrobinę wody.
Posypać proszkiem chilli i gotować jeszcze 1 min.
Wlać pomidory i rośliny strączkowe i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5-10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia i dobrze doprawić.
Rozłóż łyżkę chili z fasoli na dużym naczyniu żaroodpornym.
Ułóż każdą tortillę na desce, napełnij kilkoma łyżkami mieszanki chilli, złóż na końcach i zwiń do uszczelnienia.
Umieść je w naczyniu żaroodpornym. Łyżka pozostałego chili na wierzchu.
Wymieszać jogurt i starty ser wraz z niektórych przypraw, i łyżka nad enchiladas. Grilluj przez kilka minut, aż szczyt będzie złoty i bulgoczący.
Podawać z zieloną sałatką.