Bea and Bill ' s Bread and Butter Pickles
Bean and Bill ' s Bread and Butter Pickles to bezglutenowe i wegańskie przepis z 30 porcjami. Ta przystawka ma 133 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz słoiki do konserw, sól do trawienia, nasiona gorczycy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Bill Nicholson ' s Krispy Kreme budyń chlebowy z sosem maślanym Rum, Ogórki z chleba i masła, oraz Ogórki Z Chleba I Masła dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ogórki, cebulę, sól do marynowania i czosnek w dużym garnku.
Umieść wystarczająco dużo pękniętego lodu na szczycie mieszanki ogórka, aby pokryć go o co najmniej 2 cale.
Przykryć garnek pokrywką i przechowywać w lodówce 3 do 12 godzin.
Spuścić całą ciecz z mieszaniny. Wyrzuć pozostałe kawałki lodu.
Czosnek wyjąć i odstawić.
Doprowadzić cukier, ocet, nasiona gorczycy, kurkuma, i nasiona selera do wrzenia w osobnym dużym rondlu, często mieszając.
Dodaj mieszaninę ogórka i cebuli; powrót do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogórku, aż ogórki i cebula będą miękkie, 5 do 10 minut.
Sterylizuj słoiki i pokrywki we wrzącej wodzie przez co najmniej 5 minut. Zapakuj mieszaninę ogórka i cebuli do gorących, wysterylizowanych słoików, wypełniając słoiki w granicach 1/2 cala od góry. Uruchom nóż lub cienką szpatułkę wokół wnętrza słoików po ich napełnieniu, aby usunąć pęcherzyki powietrza. Przetrzyj obręcze słoików wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby usunąć resztki jedzenia. Góra z pokrywkami i śrubami na pierścieniach.
Umieść słoiki w garnku z co najmniej centymetrem wody pokrywającej wszystkie słoiki i gotuj przez 10 minut.
Wyjmij słoiki z garnka i umieść na powierzchni pokrytej tkaniną lub drewnem, kilka cali od siebie, aż ostygnie. Po wystygnięciu przycisnąć palcem górną część każdej pokrywy, upewniając się, że uszczelka jest szczelna (pokrywka nie porusza się w górę ani w dół). Jeśli masz puszkę, która nie uszczelnia, po prostu włóż ją do lodówki i zjedz ten słoik. Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu i odczekać co najmniej 3 godziny przed otwarciem.