BBQ Nachos
BBQ Nachos jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 19g białka, oraz 28g tłuszczu. Za $1.13 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 6 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką SOS barbeque, chipsy tortilla, ser cheddar i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Działa dobrze jako przyjazny dla budżetu hor d ' oeuvre. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 39%. Spróbuj Śniadanie nachos Skillet z " Ultimate Nachos, Ball Park Nachos z " Ultimate Nachos, oraz Nachos; Pikantne Nachos Todos dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Ułóż chipsy tortilla na półmisku nadającym się do kuchenki mikrofalowej. Rozdrobnij kiełbasę tarką do sera; rozsyp równomiernie na frytkach; na wierzch z serem Cheddar.
Skrop nachos sosem barbecue.
Podgrzewaj w kuchence mikrofalowej, aż ser się rozpuści, 15 do 30 sekund.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe to świetny wybór dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Rozdział 24 ogień i zalej ogień Pinot Noir. Ma 4,1 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
Rozdział 24 ogień i powódź ogień Pinot Noir
Studium w terrior jednym słowem, ogień. Jest bardziej czerwony niż jego odpowiedniki, z zapachami wiśni, malin, cedru i dna lasu. Taninowy Składnik tekstury opasuje wino, służąc jako trampolina, utrzymując je w wysokim odcieniu i elegancji.