Bawarska Polędwiczka Wieprzowinraspberry Oświecone Zielone Fasolkijalape

Bawarska Polędwiczka Wieprzowinraspberry Oświecone Zielone Fasolkijalape
Bawarska polędwiczka Wieprzowinraspberry oświecony Zielony Beansjalape jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.78 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 37 minut. Mieszanka jabłka, papryka jalapeño, żurawina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć żurawinę, można śledzić to danie główne z Budyń chlebowy z suszoną żurawiną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Bawarskie, Schab Bawarski, oraz Pieczeń Wieprzowa Po Bawarsku dla podobnych receptur.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Sur de los Andes Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
Soczysty Malbec o żywej kwasowości z nutami malin, jeżyn i śliwek utkanych z miękkimi taninami i pikantnym wykończeniem. Wszystkie winogrona są podwójnie sortowane po przybyciu do winnicy. Wszystkie fermentacje odbywają się naturalnie z rodzimymi drożdżami. Fermentacja trwa 20 dni z 2 dniami zimnej maceracji, w temperaturach między 24-27 stopni Celsjusza, aby osiągnąć największą złożoność. Następnie wino przechodzi 100% fermentację Malolaktyczną i jest starzone w starszych dębowych beczkach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 37 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia19
Magazyn