Batony Owsiano-Cytrynowe
Batony owsiano-cytrynowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 25. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, skórkę z cytryny, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Batony Z Kremem Owsianym Cytrynowym, Batoniki owsiane z brzoskwiniami i lukrem śmietankowym, oraz Pucker Up: Lemon Oatmeal Creme Cookies.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. spryskać dno 8-calowej kwadratowej patelni z natryskiem do gotowania.
W dużej misce pokroić masło w miks ciastek, za pomocą widelca lub blendera do ciast. Mieszaj w jajku, aż mieszanina będzie krucha. Naciśnij połowę mieszaniny ciastek na dno patelni; piec 15 minut.
W małej miseczce wymieszaj skondensowane mleko, skórkę cytryny i sok z cytryny do zgęstnienia.
Rozłóż na upieczonej skórce. Crumble pozostałą mieszaninę ciastek na górze.
Piec około 25 minut dłużej lub do jasnego złotego koloru. Przechowywać w lodówce 30 minut lub do zestawu. W przypadku prętów pokrój na 5 rzędów o 5 rzędów. Przechowywać w lodówce.