Batony morelowe, kokosowe i migdałowe
Morelowe, kokosowe i migdałowe batony mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz morele, miód, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batony morelowe, kokosowe i migdałowe, Migdałowe Batoniki Morelowe, oraz Batony Morelowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj galaretką 10 na 15 cali. W średnim rondlu połączyć wodę, cukier i morele i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż morele będą miękkie i pulchne, o 15 protokół.
Odcedzić morele i wrócić do rondla.
Dodać masło, brązowy cukier, miód i sól i gotować tylko do momentu rozpuszczenia masła.
Rozłóż kokosowe i migdały na osobnych blachach do pieczenia i tosty przez 6 do 7 minut, aż lekko złocisty. Wymieszać kokosowe i migdały do mieszanki moreli wraz z owsa i mąki.
Rozprowadzić mieszaninę na patelni z galaretką w równomiernej warstwie.
Piec około 25 minut, aż będzie złoty.
Ostudzić na stojaku, a następnie pokroić na 16 sztabek.