Batony Migdałowo-Kokosowe

Batony Migdałowo-Kokosowe
Batony Migdałowo-Kokosowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Za 39 centów za porcję przepis ten pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 24 osób. Jedna porcja zawiera 338 kalorii , 5 g białka i 25 g tłuszczu . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka blanszowanych migdałów, półsłodkich kawałków czekolady, mleka skondensowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 35 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 27% , to danie nie jest takie super. Podobne przepisy obejmują Batony Migdałowo-Czekoladowo-Karmelowe , Batony Migdałowe Z Konfiturą i Batony Migdałowe Z Toffi .

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj okruchy graham cracker i masło. Wciśnij do nieposmarowanej formy do pieczenia o wymiarach 13 cali x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszaj mleko z wiórkami kokosowymi i ostrożnie rozprowadź na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Piec w temperaturze 350° przez 18–20 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W mikrofalówce połącz chipsy czekoladowe i masło orzechowe; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji. Podgrzewaj w mikrofalówce przez 30–60 sekund lub do momentu roztopienia się chipsów; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
5
Rozsmaruj na ciepłych batonikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Udekoruj migdałami. Schłodź przez 1 godzinę przed pokrojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn