Batony Easy Berry
Łatwe bary jagodowe może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 123 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Mieszanka mix ciasto, bita puszysty lukier, jajka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Batony Jagodowe, Berry Crumb Bars, oraz Berry Snack Bars.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spray 15x10x1-calowy patelni z pieczenia sprayu z mąką.
W dużej misce, ubić ciasto wymieszać, zmiękczone masło i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 1 minutę lub do dobrze wymieszane.
Rozprowadzić równomiernie na patelni.
Piec 19 do 24 minut lub do góry jest równomiernie złoty kolor i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Równomiernie rozprowadzić lukier na schłodzonych batonach. Top z jagodami do 2 godzin przed podaniem. W przypadku 48 prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. Przechowywać w lodówce.