Batony Czekoladowo-Orzechowe

Batony Czekoladowo-Orzechowe
Batony czekoladowo-orzechowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Mieszanka cukru granulowanego, brązowego cukru, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), Peanut Butter Chocolate Chip Nutter Butter Bars, oraz Masło Orzechowe-Batony Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić pierwsze 4 składniki w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (o 2 protokół).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj masło orzechowe, bicie dobrze. Ubić w jajku i białku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Białka JajBiałka Jaj
JajkoJajko
4
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
5
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny masła orzechowego, ubijając do wymieszania (ciasto będzie grube).
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Rozprowadź ciasto równomiernie na metalowej patelni o wymiarach 13 x 9 cali pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Piec w temperaturze 350 przez 26 do 28 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Umieścić czekoladę w górnej części podwójnego kotła ustawionego na lekko gotującej się wodzie; roztopić kawałki czekolady, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
9
Czekoladę rozprowadzić równomiernie na wierzchu. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
10
Pokroić w kratki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 36 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn