Batony Czekoladowo-Orzechowe
Batony czekoladowo-orzechowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Mieszanka cukru granulowanego, brązowego cukru, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), Peanut Butter Chocolate Chip Nutter Butter Bars, oraz Masło Orzechowe-Batony Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 4 składniki w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (o 2 protokół).
Dodaj masło orzechowe, bicie dobrze. Ubić w jajku i białku.
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny masła orzechowego, ubijając do wymieszania (ciasto będzie grube).
Rozprowadź ciasto równomiernie na metalowej patelni o wymiarach 13 x 9 cali pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 26 do 28 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Umieścić czekoladę w górnej części podwójnego kotła ustawionego na lekko gotującej się wodzie; roztopić kawałki czekolady, mieszając, aż będzie gładka.
Czekoladę rozprowadzić równomiernie na wierzchu. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.