Batony Czekoladowo-Karmelowo-Nerkowcowe

Batony Czekoladowo-Karmelowo-Nerkowcowe
Czekolada karmelowo-nerkowca bary może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jeśli masz jajko, soda oczyszczona, kawałki nerkowca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Karmelowo-Nerkowcowe Batony, Batony Karmelowe Solone Nerkowca, oraz Chewy Caramel Nerkowca Bary dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w małej misce do mikrofalówki, masło mikrofalowe i słodko-gorzka czekolada odkryte na średnim (50%) 1 minutę, mieszając po 30 sekundach. Kuchenka mikrofalowa 30 sekund dłużej lub do roztopienia masła i czekolady i można mieszać gładko. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszaj mąkę, cukier granulowany, brązowy cukier i sodę oczyszczoną. Wymieszać z jajkiem, mlekiem i schłodzoną mieszaniną czekolady, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CzekoladaCzekolada
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W 8-calowej kwadratowej patelni, naciśnij połowę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W międzyczasie, w rondlu 1-ćwiartkowym, gotować polewę karmelową i karmelki na średnim ogniu, stale mieszając, aż karmelki się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Karmelowe CukierkiKarmelowe Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Wyjąć patelnię z piekarnika. Ostrożnie wlać mieszaninę karmelową na częściowo upieczoną podstawę w granicach 1/2 cala boków patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Posypać nerkowcami. Pozostałe ciasto pokruszyć na małe kawałki i posypać nadzieniem (pokaże się część nadzienia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
CiastoCiasto
8
Piec 12 do 15 minut dłużej lub tylko do momentu, aż krawędzie są ustawione (nie overbake).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
W małej misce do mikrofalówki, kawałki czekolady cukierków mikrofalowych odkryte na wysokie 30 sekund lub do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BatonikBatonik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Mżawka czekolady ukośnie nad pieczone batony. Całkowicie schłodzić, co najmniej 1 godzinę. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn