Batony Czekoladowo-Karmelowe
Batony czekoladowo-karmelowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 24 i kosztuje 44 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, półsłodkie chipsy czekoladowe, betty devil ' s Food Cake mix i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego, Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), oraz Batony Czekoladowo-Karmelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Obficie nasmaruj lub Spryskaj dno i boki patelni 13x9 cali. W dużej misce, beat ciasto mix, masło i jajko z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Mieszaj z owsem, aż będzie kruchy (w razie potrzeby użyj palców). Rezerwa 1 mieszanka ciasto szklanki. Naciśnij pozostałą mieszaninę w patelni (użyj folii lub papieru woskowanego, aby nacisnąć mieszaninę, jeśli jest lepka).
W ciężkim rondlu 2-quart rozgrzać karmelki i mleko na średnim ogniu, często mieszając, aż do stopienia.
Wlać warstwę czekolady na patelni.
Posypać kawałkami czekolady i orzechami pekan. Crumble reserved ciasto mieszaniny na małe kawałki; posypać wierzchu.
Piec 24 do 29 minut lub do karmelu pęcherzyki wzdłuż krawędzi i ciasto mieszaniny na wierzchu pojawia się ostry i suchy. Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować pręty. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny 30 minut. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać szczelnie przykryty.