Batony cytrynowe II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj batony cytrynowe II. Ten przepis służy 30 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. 20 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka mąki, masła, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Najlepsze batony Lemon Brownie lub Lemon Brownies, Najlepsze batony cytrynowe, oraz Batony Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
W średniej misce wymieszać 3 szklanki mąki z cukrem cukierniczym.
Masło pokroić widelcem lub nożem do ciast, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Wciśnij 1/2 mieszaniny na dno przygotowanej patelni.
W mniejszej misce wymieszaj białka z białym cukrem.
Dodać mąkę i proszek do pieczenia, wymieszać, aż grudki znikną. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Wlać mieszaninę cytryny na upieczoną skórkę, a następnie posypać pozostałą mieszaninę skorupy równomiernie na wierzchu.
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku. Przechowywać w lodówce, aby ustawić przed podaniem.