Batony Crunch
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Crunch Bars spróbować. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 26 i kosztuje 23 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, łuszcząca się sól morska, mleczna czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Crunch " Batony, Karmelowe Batony Crunch, oraz Batoniki czekoladowe crunch.
Instrukcje
Ułóż stelaż w środku; rozgrzej do 191°. Wyłóż dno i bok pieca metalowego lub szklanego o wymiarach 13x9x2" z folią, pozwalając na zwis 2" na drugiej stronie; folię maślaną w naczyniu.
Za pomocą miksera elektrycznego w mediumspeed, beat 1 szklanka masła w dużej misce untilsmooth, o 3 protokół.
Dodać zarówno cukier, jak i sól; nadal ubijać, aż mieszanina będzie lekko kremowa, o 3 minuty dłużej.Ubić wanilią, następnie powoli wymieszać z mąką, ubijając aż do całkowitego włączenia (ciasto będzie mokre i lepkie).
Zeskrobać ciasto do przygotowanego naczynia. Używając opuszków palców, rozprowadź na cienką, równą warstwę.
Bake cookie podstawy, aż będzie złoty brązi zaczął się nadymać i pękać, O22 minut. DO AHEAD: baza może być wykonana 2 dni wcześniej.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia i przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Rozgrzej piekarnik do 191°. Rozsypywaćzsypana czekolada równomiernie na cookiebase i piec tylko do momentu, aż czekolada jest miękkai zaczęła się topić, o 2 protokół.Natychmiast rozprowadzić czekoladę w parzystej warstwie na bazie.
Polewy rozsypać na ciepłej czekoladzie; lekko, ale mocno docisnąć do czekolady.
Ostudzić w naczyniu na wirerack przez 15 minut. Używając zwisu foliowego, podnieś ciastko z naczynia.
Umieścić na stojaku; niech cooluntil czekolada jest ustawiona, około 2 godzin.
Ostrożnie wyjmij folię z ciastka i wsuń na deskę do krojenia.
Pokroić w bars.DO AHEAD: batony Crunch można zrobić 5 dni. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.