Batony Crunch

Batony Crunch
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Crunch Bars spróbować. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 26 i kosztuje 23 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, łuszcząca się sól morska, mleczna czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Crunch " Batony, Karmelowe Batony Crunch, oraz Batoniki czekoladowe crunch.

Instrukcje

1
Ułóż stelaż w środku; rozgrzej do 191°. Wyłóż dno i bok pieca metalowego lub szklanego o wymiarach 13x9x2" z folią, pozwalając na zwis 2" na drugiej stronie; folię maślaną w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Za pomocą miksera elektrycznego w mediumspeed, beat 1 szklanka masła w dużej misce untilsmooth, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać zarówno cukier, jak i sól; nadal ubijać, aż mieszanina będzie lekko kremowa, o 3 minuty dłużej.Ubić wanilią, następnie powoli wymieszać z mąką, ubijając aż do całkowitego włączenia (ciasto będzie mokre i lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Zeskrobać ciasto do przygotowanego naczynia. Używając opuszków palców, rozprowadź na cienką, równą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
5
Bake cookie podstawy, aż będzie złoty brązi zaczął się nadymać i pękać, O22 minut. DO AHEAD: baza może być wykonana 2 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia i przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Rozsypywaćzsypana czekolada równomiernie na cookiebase i piec tylko do momentu, aż czekolada jest miękkai zaczęła się topić, o 2 protokół.Natychmiast rozprowadzić czekoladę w parzystej warstwie na bazie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Polewy rozsypać na ciepłej czekoladzie; lekko, ale mocno docisnąć do czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
3
Posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
4
Ostudzić w naczyniu na wirerack przez 15 minut. Używając zwisu foliowego, podnieś ciastko z naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Umieścić na stojaku; niech cooluntil czekolada jest ustawiona, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
6
Ostrożnie wyjmij folię z ciastka i wsuń na deskę do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Pokroić w bars.DO AHEAD: batony Crunch można zrobić 5 dni. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje26
Ocena Zdrowia0
Magazyn