Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Crunch Bars spróbować. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 26 i kosztuje 23 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, łuszcząca się sól morska, mleczna czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Crunch " Batony, Karmelowe Batony Crunch, oraz Batoniki czekoladowe crunch.
Instrukcje
1
Ułóż stelaż w środku; rozgrzej do 191°. Wyłóż dno i bok pieca metalowego lub szklanego o wymiarach 13x9x2" z folią, pozwalając na zwis 2" na drugiej stronie; folię maślaną w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
2
Za pomocą miksera elektrycznego w mediumspeed, beat 1 szklanka masła w dużej misce untilsmooth, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać zarówno cukier, jak i sól; nadal ubijać, aż mieszanina będzie lekko kremowa, o 3 minuty dłużej.Ubić wanilią, następnie powoli wymieszać z mąką, ubijając aż do całkowitego włączenia (ciasto będzie mokre i lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Sól
4
Zeskrobać ciasto do przygotowanego naczynia. Używając opuszków palców, rozprowadź na cienką, równą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Ciasto
5
Bake cookie podstawy, aż będzie złoty brązi zaczął się nadymać i pękać, O22 minut. DO AHEAD: baza może być wykonana 2 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Baza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia i przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Rozsypywaćzsypana czekolada równomiernie na cookiebase i piec tylko do momentu, aż czekolada jest miękkai zaczęła się topić, o 2 protokół.Natychmiast rozprowadzić czekoladę w parzystej warstwie na bazie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Baza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Polewy rozsypać na ciepłej czekoladzie; lekko, ale mocno docisnąć do czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
3
Posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
4
Ostudzić w naczyniu na wirerack przez 15 minut. Używając zwisu foliowego, podnieś ciastko z naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
5
Umieścić na stojaku; niech cooluntil czekolada jest ustawiona, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
6
Ostrożnie wyjmij folię z ciastka i wsuń na deskę do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Folia Aluminiowa
7
Pokroić w bars.DO AHEAD: batony Crunch można zrobić 5 dni. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.