Batoniki toffi marki EAGLE®

Batoniki toffi marki EAGLE®
Batony toffi marki EAGLE BRAND® mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 153 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, szybko gotujący się owies, mocno brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Spróbuj Koktajle owocowe marki EAGLE®, Eagle Brand ® Lemon Cream Pie, oraz Puszyste ciasto orzechowe marki EAGLE® dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Smaruj 13x9-calową patelnię do pieczenia. W dużej misce wymieszać 6 łyżek margaryny, owsa, brązowego cukru, mąki, orzechów włoskich i sody oczyszczonej. Naciśnij mocno na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
RamięRamię
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec 10 do 15 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Tymczasem w średnim rondlu, na średnim ogniu, połączyć pozostałe 2 łyżki margaryny i słodzone mleko skondensowane. Gotować i mieszać, aż mieszanina lekko zgęstnieje, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
5
Wlać równomiernie na upieczoną skórkę. Powrót do piekarnika; piec 10 do 15 minut dłużej lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć z piekarnika; natychmiast posypać kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Odstawić na 1 minutę; rozprowadzić kawałki czekolady jeszcze ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Udekorować dodatkowymi orzechami włoskimi( opcjonalnie); mocno przycisnąć. Ochłodzić dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
9
Pokroić w kratki. Przechowywać szczelnie przykryte w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn