Batoniki Do Granoli Bez Pieczenia

Batoniki Do Granoli Bez Pieczenia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj batonów musli bez pieczenia. Ten przepis służy 54 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, szybko gotujący się owies, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj No Bake Granola Batony, No Bake Granola Batony, oraz Batoniki Do Granoli Bez Pieczenia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 3 składniki w dużej misce; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Doprowadzić brązowy cukier i syrop do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu, stale mieszając; usunąć z ognia. Wymieszać z masłem orzechowym i wanilią do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WaniliaWanilia
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać mieszaninę masła orzechowego na mieszaninę zbóż, mieszając do powlekania; odstawić 10 protokół. Wymieszać z kęsami czekoladowymi. Naciśnij mieszaninę do patelni 13 x 9 cali; schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
ZbożaZboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
4
Pokroić w kratki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje54
Ocena Zdrowia0
Magazyn