Batoniki Do Granoli Bez Pieczenia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj batonów musli bez pieczenia. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, jasnobrązowy cukier, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 54 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to No Bake Granola Batony, No Bake Granola Batony, oraz Batoniki Do Granoli Bez Pieczenia.
Instrukcje
Linia a patelnia 9×13 cali z folią zapobiegającą przywieraniu. Jeśli robisz pół partii, użyj patelni 8 cali.Roztopić masło w rondlu nonstick. Wymieszać sól, cukier, miód i syrop klonowy i doprowadzić do wrzenia. Gotować delikatnie przez 2 minuty, aby rozpuścić cukier, następnie wyjąć z ognia i ostudzić na około 5 minut. Wymieszać wanilii i ostudzić przez kolejne 10 minut, ale nie tak długo, że staje się sztywny. Chodzi o to, aby ostygła, aby nie była tak gorąca, aby stopić czekoladę.Tymczasem zmiażdżyć granolę wałkiem do ciasta.
Zmiażdżoną granolę połączyć z zimnymi kawałkami czekolady, orzechami i rodzynkami (lub mieszanką).Gdy mieszanina cukru lekko ostygnie, wymieszaj ją z mieszaniną granoli
Mieszaj, aż do całkowitego wymieszania, a następnie naciśnij go tak mocno, jak to tylko możliwe do patelni.
Pozostaw do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez około pół godziny, a następnie nacinaj pręty bez oddzielania. Wyluzuj, aż się uspokoisz. Podnieś z patelni i oddziel pręty.