Batoniki Czekoladowo-Wiśniowe

Batoniki Czekoladowo-Wiśniowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 210 g tłuszczu, oraz w sumie 4113 kalorii. Na 8,24 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wanilię, masło, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pięcioskładnikowa Podwójna czekolada Cherry Pistachio Energy Bars {copycat Lara Bars}, Czekoladowo-Wiśniowa Krówka, oraz Ciemna Czekolada Wiśniowa Krówka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Mikrofalówka czekolada i masło w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 2 min. albo do rozpuszczenia masła. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać cukier granulowany; dobrze wymieszać. Zmiksować w jajkach i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Dodać mąkę i budyń wymieszać; dobrze wymieszać. Wymieszać w 1/2 szklanki wiśni i 1/3 szklanki zarezerwowanego soku wiśniowego; rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piec 30 do 35 min. albo aż Drewniana wykałaczka włożona do środka wyjdzie z krem okruchy. (Nie przesadzaj.) Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Serek śmietankowy, cukier puder i pozostały sok wiśniowy wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sok WiśniowySok Wiśniowy
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
8
Skropić ostudzonym deserem, doprawić pozostałymi wiśniami. Użyj uchwytów foliowych, aby usunąć deser z patelni przed cięciem na pręty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia30
Magazyn