Batoniki Czekoladowo-Wiśniowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 210 g tłuszczu, oraz w sumie 4113 kalorii. Na 8,24 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wanilię, masło, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pięcioskładnikowa Podwójna czekolada Cherry Pistachio Energy Bars {copycat Lara Bars}, Czekoladowo-Wiśniowa Krówka, oraz Ciemna Czekolada Wiśniowa Krówka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach.
Mikrofalówka czekolada i masło w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 2 min. albo do rozpuszczenia masła. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Dodać cukier granulowany; dobrze wymieszać. Zmiksować w jajkach i wanilii.
Dodać mąkę i budyń wymieszać; dobrze wymieszać. Wymieszać w 1/2 szklanki wiśni i 1/3 szklanki zarezerwowanego soku wiśniowego; rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Piec 30 do 35 min. albo aż Drewniana wykałaczka włożona do środka wyjdzie z krem okruchy. (Nie przesadzaj.) Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Serek śmietankowy, cukier puder i pozostały sok wiśniowy wymieszać.
Skropić ostudzonym deserem, doprawić pozostałymi wiśniami. Użyj uchwytów foliowych, aby usunąć deser z patelni przed cięciem na pręty.