Batoniki Czekoladowo-Orzechowe
Czekolada-Pecan Pie bary może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, cukru, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Batoniki Czekoladowo-Orzechowe, oraz Czekolada Pecan Pie Batony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Ubij masło, mąkę, 1/2 szklanki cukru i sól mikserem, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Naciśnij na dno patelni o wymiarach 15x10x1 cali natryskiwanej sprayem do gotowania.
Piec 20 min. lub aż lekko zbrązowieje.
Tymczasem mikrofalowy syrop kukurydziany i 6 oz. czekolada w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 2-1 / 2 min. lub aż czekolada prawie się rozpuści, mieszając po 1-1/2 min.; mieszać do całkowitego rozpuszczenia czekolady i dobrze wymieszać mieszaninę.
Dodać jajka, wanilię i pozostały cukier; dobrze wymieszać. Wymieszać z orzechami.
Wlać mieszaninę czekolady na ciepłej skorupie; rozprowadzić równomiernie przykryć skorupę.
Piec 35 min. lub do momentu, aż wypełnienie będzie twarde wokół krawędzi, ale nadal lekko miękkie w środku. Całkowicie fajne.
Roztopić pozostałą czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; skropić deserem.
Odstawić, aż czekolada będzie jędrna.