Batoniki Czekoladowo-Orzechowe
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Udaj się do sklepu i odebrać galaretki smak czekolady instant budyń, mleko, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 204 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Czekoladowe Batoniki Z Masłem Orzechowym, Czekoladowe Batoniki Z Masłem Orzechowym, oraz Masło Orzechowe Czekolada Chip Ciastka Batony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Patelnia Line 13x9 cali z folią; spray z natryskiem do gotowania. Ubić pierwsze 4 składniki mikserem, aż dobrze wymieszane. (Ciasto będzie grube.) Wcisnąć do połowy na dno przygotowanej patelni.
Posypać połowę każdej z posiekanej czekolady i orzechów na skórce. Mikrofalówka masło orzechowe w małej misce mikrofalowej na wysokości 1 min., mieszając po 30 sek.; rozprowadzić na orzechach.
Rozwałkuj pozostałe ciasto na prostokąt o wymiarach 13x9 cali pomiędzy 2 arkuszami woskowanego papieru. Obierz górną warstwę woskowanego papieru; Odwróć ciasto na wierzch deseru.
Usuń pozostały papier woskowany.
Posypać pozostałą czekoladą i orzechami; wcisnąć delikatnie do ciasta łopatką.
Piec 15 min. Chłodny 1 godzina. Przechowywać w lodówce 4 godziny przed cięciem na bary.