Bary Neapolitańskie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj neapolitańskie batony. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis serwuje 48 i kosztuje 14 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką przetwory morelowe, kokos, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, który można poprawić. Neapolitańskie Chrupiące Batony, Neapolitańskie Batony Z Serem Śmietankowym, oraz Neapolitańskie Batony Z Kawałkami Czekolady Oreo Brownie są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wyłóż natłuszczoną 13-calową linię. x 9-w. blacha do pieczenia z woskowanym papierem; nasmaruj Papier i odłóż na bok.
W dużej misce masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubij jajko i wanilię.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać.
Podziel ciasto na trzy części. Odcień jednej porcji na zielono i jednej porcji na Czerwono; pozostaw pozostałą część białą.
Dodaj kawałki czekolady do porcji zielonej, wiśnie do porcji Czerwonej, a ekstrakt z kokosa i rumu do porcji białej.
Rozłóż jedną porcję na przygotowaną patelnię.
Piec w temperaturze 350° przez 7-9 minut lub do momentu, aż brzegi będą złotobrązowe.
Natychmiast odwróć na ruszt i usuń woskowany papier.
Umieść kolejny ruszt na wierzchu i odwróć. Ochłodzić całkowicie. Powtórz z pozostałymi porcjami, przygotowując patelnię za każdym razem.
Umieść różową warstwę na dużym kawałku folii, około 30 cali. długo.
Posmaruj konfiturami wiśniowymi. Wierzch z białą warstwą i posmaruj konfiturami morelowymi. Wierzch z zieloną warstwą. Przynieś plastik na warstwy. Wsuń na blachę do pieczenia i ustaw na wierzchu deskę do krojenia, aby ścisnąć warstwy. Wstaw do lodówki na noc.
Ostrym nożem przyciąć 1/4 cala. z każdej krawędzi.
Pokroić w paski. Przechowywać w hermetycznym pojemniku.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Nominowany Renard Brut z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
![Nomine Renard Brut]()
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier