Bary Nanaimo babci Chase

Bary Nanaimo babci Chase
Batoniki Nanaimo babci Chase mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, błyskawiczny pudding waniliowy mix, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Bary Nanaimo, Bary Nanaimo, oraz Bary Nanaimo.

Instrukcje

1
Posmaruj talerz o wymiarach 9x13 cali. Aby zrobić skórkę, umieść 1/2 szklanki masła w dużym rondlu i rozpuść na małym ogniu. Wymieszaj cukier, kakao w proszku i ekstrakt z wanilii, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć z ognia, wymieszać z jajkiem, aż mieszanina będzie dobrze połączona, a następnie wymieszać z okruchami krakersów Grahama i orzechami włoskimi. Zapakuj mieszaninę na dno przygotowanego naczynia do pieczenia, wygładzić go w równą warstwę i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Batony Heath (po 1,4 Uncji Każdy), Pokruszone3 Batony Heath (po 1,4 Uncji Każdy), Pokruszone
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Wykonać nadzienie: ubić cukier cukierniczy, 1/2 szklanki zmiękczonego masła, wymieszać budyń i mleko, aż nadzienie będzie gładkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
4
Rozłóż nadzienie na schłodzonej skorupie i wróć do lodówki na kolejne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Do polewy rozpuścić czekoladę z 2 łyżkami masła na bardzo małym ogniu i mieszać, aż mieszanina będzie ciepła (nie gorąca) i wylewana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Wlać polewę na schłodzone nadzienie, w razie potrzeby rozłożyć polewę za pomocą przesuniętej szpatułki lub noża, aby całkowicie pokryć polewę. Włóż naczynie do lodówki, aby schłodzić polewę na około 15 minut. Gdy polewa jest chłodna, ale jeszcze nie twarda, pokroić w kwadraty; powrót do lodówki, aby zakończyć schładzanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn