Bary Grasshopper

Bary Grasshopper
Bary z konikiem polnym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 50. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. 50 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, jajka, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Creme de Menthe Bars (aka Grasshopper Bars), Serniki z konikiem polnym, oraz Easy Grasshopper Bars dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Patelnia kwadratowa, 8x8x2 cale. W średniej misce, ubić cukier granulowany, 1/2 szklanki masła, wanilię i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, lub wymieszać łyżką. Wymieszaj mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta; ostudzić 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem czekolady; rozprowadzić na ciastkach. Przechowywać w lodówce 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
W rondlu 1-quart rozgrzać czekoladę na małym ogniu, aż się rozpuści; rozprowadzić równomiernie na mieszaninie cukru pudru. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny. W przypadku prętów pociąć na 5 rzędów po 5 rzędów; przeciąć każdy pręt po przekątnej na pół, tworząc Trójkąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CzekoladaCzekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn