Barilla® bezglutenowe Rotini ze Zwęglonym Pesto z zielonej cebuli, prażonymi nerkowcami i żurawiną
Barilla® bezglutenowe Rotini z Zwęglonym Pesto z zielonej cebuli, prażonymi nerkowcami i żurawiną może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 650 kalorii, 15g białka, oraz 31 g tłuszczu. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka soli i pieprzu, żurawiny, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kostki lodu, można śledzić to danie główne z Nektarynka, jeżyna i pekan jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwica wołowa z prażonym jęczmieniem Cacio e Pepe i pesto z rukoli, Kurczak, kukurydza i zielona cebula Rotini, oraz Zwęglona fasolka szparagowa z cytrynowym Pesto werbena dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wstępnie podgrzać piekarnik do 425 stopni F i doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.