Bannocki Serowo-Cebulowe
Serowo-cebulowe Bannocki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 18 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, masło, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Francuska cebula bakłażan i czerwona cebula ser " Burger, Dip Z Serem Cebulowym, oraz Ciasto cebulowo-serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę; smażyć 8 minut lub do miękkości.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
W maszynce umieścić mąkę, owies, proszek do pieczenia, sól i pieprz, aż owies będzie grubo zmielony (około 10 sekund).
Dodać masło; pulsować 3 razy lub aż do połączenia.
Dodać cebulę i ser; pulsować 3 razy lub do wymieszania.
Umieścić mieszaninę w średniej misce.
Dodaj 1/4 szklanki wody i substytut jajka, mieszając do wilgotności.
Pozostawić mieszaninę na 1 minutę.
Masę umieścić na lekko posmarowanej mąką powierzchni; lekko zagnieść 3 razy (ciasto będzie lepkie). Podziel ciasto na pół; naciśnij każdą połowę w 5-calowym okręgu.
Pokrój każdy okrąg na 8 klinów.
Umieść kliny na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 15 minut lub do lekko rumiane.