Banany Miodowe
Miodowe banany mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 6. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz banany, margarynę, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Banany Foster (bananas Flambé), Crostatas Figowe Miodowe, oraz Dżem figowo-jagodowy.
Instrukcje
Banany obrać i posmarować sokiem z cytryny.
Banany posypać cynamonem.
Roztopić margarynę na dużej patelni nonstick na średnim ogniu; wymieszać miód.
Dodać banany i gotować 3 do 4 minut lub do bananów są dokładnie ogrzane, obracając raz.