Banany Foster Cupcakes

Banany Foster Cupcakes
Przepis banany Foster Cupcakes może zaspokoić swoje Creole pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Na 30 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 30. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz banany, masło, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Banany Foster Cupcakes, Banany Foster Cupcakes, oraz Banany Foster Cupcakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 30 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
Zrób Babeczki. W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
BabeczkiBabeczki
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać banany i ekstrakt z rumu; ubić na średniej prędkości, aż do połączenia, około 30 sekund. Napełnij kubki muffin 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
BananBanan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
5
Piec 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka babeczki wychodzi czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić przed nadzieniem i lukrem, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
W środku każdej schłodzonej babeczki Wytnij kształt stożka o średnicy 3/4 cala na górze o głębokości 3/4 cala, używając ostrego noża do parowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Odciąć spiczasty koniec każdego stożka, zastrzegając wierzchołki. Napełnij każdą wnękę około 1 łyżeczką dulce de leche; przykryj zarezerwowanymi szczytami, lekko dociskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
8
Zrobić Lukier Rumowo-Maślany. W dużej misce, ubij masło z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MasłoMasło
KremKrem
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Dodaj cukier puder powoli, pokonując na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 1 minutę lub do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
10
Dodaj 2 łyżki mleka i 3/4 łyżeczki ekstraktu z rumu, ubijając do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
MlekoMleko
11
Dodaj kilka kropli barwnika spożywczego na raz, bijąc między dodatkami, aż do uzyskania pożądanego koloru. (Jeśli lukier jest zbyt gęsty, ubij pozostałą 1 łyżkę mleka, 1 łyżeczkę na raz, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
LukierLukier
MlekoMleko
12
W torbie dekorowanie wyposażone w wybór końcówki dekorowanie, miejsce lukier; rury na szczytach babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
13
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn