Bakłażan Po Włosku

Bakłażan Po Włosku
Bakłażan włoski styl może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 9g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bakłażana, jajka, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka Z Bakłażana Po Włosku, Bakłażan Grillowany po włosku, oraz Bakłażan Włoski Faszerowany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój bakłażana w poprzek na plastry o grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
2
Kromki bakłażana zanurzyć w jajku i zagrzebać w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
BakłażanBakłażan
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
3
Wlać olej na głębokość 1/8 cala w ciężkiej patelni. Bakłażan smażyć na gorącym oleju, partiami, od 1 do 2 minut z każdej strony lub na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Osuszyć na papierowych ręcznikach i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Ułóż bakłażana na naczyniu do serwowania; posypać równomiernie serem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
SerSer
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn