Bakłażan i Halloumi Roll-upy
Bakłażan i Halloumi Roll-upy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 108 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, sok z cytryny, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up, oraz Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Doprawić plastry bakłażana solą i pieprzem po obu stronach. Ułóż na przygotowanej blasze do pieczenia, aby plastry nie nakładały się na siebie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bakłażan zmięknie i lekko wyschnie, około 10 minut.
Podczas gdy bakłażan jest pieczenie, połączyć halloumi, sok z cytryny, skórka z cytryny, mięta, i pieprz cayenne w misce, aż równomiernie mieszane; odstawić, aż bakłażan gotuje.
Na wąskim końcu każdego plasterka bakłażana umieść łyżkę mieszanki serowej.
Rozwałkuj plastry do cylindrów i podawaj.