Bagna Cauda Dip Z Różnymi Warzywami
Bagna Cauda Dip z różnych warzyw może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na $6.0 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 1184 kalorie, 27g białka, oraz 101 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Mieszanka warzyw, oliwy z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 90 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Bagna Cauda Dip z różnymi warzywami, Bagna Cauda, oraz Bagna Cauda.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Blanszować groszek cukrowy i fasolki verts 1 minuta. Za pomocą Sitka przełożyć warzywa na ręczniki papierowe, aby osuszyć. Blanszować różyczki kalafiora 2 minuty; blanszować cukinię, squash pattypan i szparagi 3 minuty. Buraki dla niemowląt gotować w tym samym garnku z wodą do miękkości, około 15 minut; ostudzić, obrać i pokroić buraki na pół.Ząbki czosnku dusić w średnim rondlu osolonej wody do miękkości, 20 do 25 minut.
Odcedzić, ostudzić i obrać.
Umieścić czosnek w płytkiej misce; zacieru z tyłu widelca, aż będzie gładka. Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodaj anchois i wymieszaj 1 minutę.
Dodać czosnek, następnie ubić oliwę z oliwek. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Dusić 5 minut, ubijając od czasu do czasu (sos może się oddzielić). Doprawić solą i pieprzem; dip podawać z warzywami.