Baccala Fritto: smażony dorsz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 1551 kalorii, 157g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 12,85 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka oliwy z oliwek, pomidorów koktajlowych, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać sody oczyszczonej można śledzić to danie główne z Proste Ciasto Malinowo-Cytrynowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Zupa z dorsza solnego (zuppa Di Baccala), Gulasz Z Dorsza Solnego (Bacalhau, Bacalao, Morue, Baccalà) , oraz Baccalà Mantecato: słona pasta z bitą solą dorsza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Opłucz rybę w zimnej wodzie, a następnie mocz przez 48 godzin w 4 zmianach zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
W dużej misce połącz mąkę z kaszy mannej, mąkę uniwersalną, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, 2 łyżki oliwy z oliwek i wystarczającą ilość wody, aby powstało luźne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Mąka Z Kaszy Mannej
O Cukrze Cukierniczym
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W wysokiej jednostronnej garnku lub frytkownicy podgrzać oliwę z oliwek do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Zanurzyć każdy filet w cieście, pozwalając nadmiar kapać, a następnie zanurzyć w bułce tartej do pokrycia. Gdy olej jest w temperaturze, delikatnie upuść filety w oleju i gotować, aż złoty kolor i chrupiące, o 5 protokół.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Podczas gdy ryba gotuje, w średniej wielkości misce, połączyć pietruszkę, cebulę i pomidory i wrzucić 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, sok z cytryny i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rybę wyjąć z oleju, doprawić solą i pieprzem, krótko osuszyć na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami i podawać z 1/4 sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.