Baby Greens z smażonymi morelami, Prosciutto i owczym serem

Baby Greens z smażonymi morelami, Prosciutto i owczym serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj dziecku warzywa z smażonymi morelami, Prosciutto i serem owczym spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 340 kalorii, 7G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz kassari, prosciutto, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Smażone przegrzebki z Andouille i Baby Greens, Smażone kotlety z kurczaka z mieszanymi warzywami dla niemowląt, oraz Kasza z pieczonych pomidorów i krewetek, z podsmażoną musztardą i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Morele przekrój na pół i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
2
Wlać 2 łyżki oliwy z oliwek do średniej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Podsmażyć cebulę, aż lekko rumiane, o 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać morele do patelni i zmniejszyć ogień do średniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Podgrzać morele, aż ich skórki zaczną mięknąć, nie dłużej niż przez 2 do 3 minut, aby owoce zachowały swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
6
Dodaj zioła, 2 łyżki octu balsamicznego i 1/2 łyżeczki soli na patelni i gotuj na wolnym ogniu przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw mieszaninę do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
W międzyczasie przygotuj 4 (od 3 do 4 cali) formy pierścieniowe, wykładając je plasterkami prosciutto. Każda forma dostaje 4 plastry prosciutto, które będziesz nakładać tak, że cała forma jest pokryta, ale otwarte z miejscem na nadzienie morelowe. Po nałożeniu prosciutto na wszystkie 4 formy, łyżka w mieszaninie moreli, wypełniając każdą formę do góry. Podnieś plasterki prosciutto, które spoczywają otwarte nad krawędzią formy i zasłoń plasterki nad nadzieniem morelowym, delikatnie wklepując na miejsce. Kiedy je rozpakujesz, prosciutto powinno całkowicie zamknąć nadzienie morelowe. Ustaw wypełnione formy na bok, podczas gdy ubierasz zielenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
ZieloniZieloni
9
W małej misce ubić pozostałą oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Zieleninę umieścić w średniej misce, łyżką trochę vinaigrette-tak, aby każdy liść jest lekko powlekane-i delikatnie wrzucić. Podziel zieleninę równomiernie między cztery pojedyncze talerze sałatkowe. Unmold każdy pierścień prosciutto obracając go do góry nogami i na zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
ProsciuttoProsciutto
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Skropić Pozostałe winegret wokół pierścienia prosciutto i dopełnić sałatkę ogolonym owczym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
ProsciuttoProsciutto
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W39 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn