Baby Ballpark Psy
Baby Ballpark psy mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ser cheddar, Franki koktajlowe, pikle relish i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ballpark Scramble, Ballpark Cookies, oraz Ballpark Beer Musztarda.
Instrukcje
Pokryć 2 blachy do pieczenia natryskiem oleju do gotowania i wyłożyć papierem pergaminowym lub woskowanym. Odstawić.
W średnim rondlu rozpuścić masło na dużym ogniu, następnie dodać 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj mąkę i gotuj, energicznie mieszając drewnianą łyżką, aż uformuje się kulka. Kontynuuj gotować, aż film zacznie tworzyć się na dnie patelni, około 1 minuty.
Ciasto przełożyć do miski miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Na małej prędkości, dodać jaja 1 na raz, włączenie każdego przed dodaniem następnego.
Łyżka ciasta do dużej plastikowej torebki zamykanej.
Wytnij róg torby, aby uzyskać 1/2 cala. otwieram. Zbierz worek nad ciastem, przekręć i popchnij ciasto do otwarcia. Na wyłożonych blachach do pieczenia, dla każdego mini psa, ciasto rura lekko od siebie na 2 równoległe linie, o 2 w. długie (linie ciasta powinny być tej samej długości co Mini frank i prawie tak grube). Następnie wymieszaj niewielką ilość ciasta w środku obu linii, aby utworzyć H.
Umieść Franka między 2 długimi liniami ciasta, lekko naciskając. Powtórzyć z pozostałym ciasta i Franków, odstępy około 2 w. osobno.
Piec, aż nadmuchane i złoty kolor, 15 do 20 protokół.
Ostudzić hot dogi, aż będą lekko ciepłe, następnie wycisnąć na długość każdego psa niewielką wstążkę musztardy, na wierzch posypać serem i łyżką ok.1/4 łyżeczki. rozkoszuj się na środku.
Przygotuj do przodu: przygotuj przez krok 4 i schłodzić, przykryte, do 1 1/2 godziny przed pieczeniem.