Babeczki waniliowe, jagodowe i bita polewa słoik Parfaits
Babeczki waniliowe, jagodowe i bita polewa słoik Parfaits może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz nadzienie z jagodami, serek śmietankowy, słoiki z galaretką i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pieczone Truskawkowe Parfaity z bitą śmietaną z wanilii, Summer Berry Vanilla Bean Parfaits z bitą śmietaną z wanilii, oraz Makeover Blueberry Bita Polewa Deser dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W dużej misce, beat twarogu i ubijane polewa z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości tylko do połączenia, o 1 minuta, następnie na dużej prędkości o 2 minuty lub do kremowy.
Każdą babeczkę przeciąć poziomo na pół. Dla każdego parfait, umieścić dolną połowę cupcake w słoiku. Łyżka 1 łyżka ubitej mieszaniny topping nad cupcake, następnie 1 łyżka Pie nadzienie nad bitą mieszaninę topping; powtórzyć warstwowanie, począwszy od górnej połowy cupcake. Przykryć słoiki pokrywkami i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.