Babeczki Pumpkin passion
Babeczki Pumpkin passion mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis wegetariański lacto ovo służy 12 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. 406 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis z BBC Good Food wymaga sułtanek, cukru muscovado, skórki pomarańczowej i ekstraktu z wanilii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Pumpkin Praline Cupcakes: Babeczki Dziękczynienia, Babeczki czekoladowe z ajerkoniakiem dyniowym z lukrem z serem dyniowym, oraz Babeczki z dyni marchewkowe z lukrem z serem dyniowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Ułóż 12-otworową tacę na muffinki z papierowymi pudełkami.
Wlać olej do dużej miski i dodać cukier, jajka i wanilię. Ubij razem, a następnie dodaj startą dynię, sułtanki i skórkę pomarańczową.
Wymieszaj cynamon, mąkę i wodorowęglan sody, mieszanina będzie dość mokra. Łyżka do walizek.
Piec przez 25 minut, aż będzie jędrny i sprężysty w dotyku, a szaszłyk włożony w środek babeczki wyjdzie czysty. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Na tym etapie możesz zamrozić ciasta przez 4 miesiące.
Aby lukier, ubić Serek i cukier razem, aż będzie gładki, a następnie rozprowadzić na wierzchu babeczek. Pozostaw gładki lub udekoruj prażonymi orzechami pekan. Przechowywać w lodówce, ale powrócić do temperatury pokojowej, aby służyć dla najlepszego smaku i tekstury.