Babeczki kukurydziane z boczkiem i cebulką
Babeczki kukurydziane z bekonem i cebulką mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 346 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, proszek do pieczenia, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Grillowane babeczki kukurydziane z boczkiem i cebulką, Niedzielny Brunch: muffinki z cebulką i serem, oraz Babeczki Kukurydziane Z Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F. Ułóż standardową patelnię na muffinki z 12 filiżankami z papierowymi wkładkami.
W dużej patelni nonstick, gotować boczek, na średnim ogniu, aż chrupiące i brązowy.
Boczek przełożyć na papierowe ręczniki; odcedzić i ostudzić.
W dużej misce ubij razem maślankę, ostry sos i jajka.
Mąkę kukurydzianą, mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i pieprz połączyć w maszynce. Wrzuć kostki zimnego masła. Za pomocą włączania/wyłączania mieszamy, aż masło zostanie drobno pokrojone, a mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Na maślankę wlać suche składniki. Roztrzepać boczek i zieloną cebulę na cieście. Za pomocą cienkiej, elastycznej szpatułki Złóż ciasto razem, skrobając płyny z dna za każdym razem i obracając miskę podczas składania. Nie przesadzaj; niektóre suche plastry są w porządku. Używając zaokrąglonego 1/3 szklanki ciasta na każdą muffinkę, wypełnij papierowe wkładki.
Piec, aż nadmuchane i brązowieje na brzegach, a tester włożony do środka wychodzi czysty, 18 do 20 minut.
Pozostaw babeczki 5 do 10 minut. Przekręć każdą muffinkę na miejscu, aby poluzować krawędzie patelni. Babeczki wynieść na stojak i ostudzić.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Forge Cellars Classique Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.