Babeczki Krówkowe Z Kwaśną Śmietaną (Z Mąki Quinoa)

Babeczki Krówkowe Z Kwaśną Śmietaną (Z Mąki Quinoa)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać śmietana Fudge Cupcakes (wykonane z mąki Quinoa) spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, sól, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe Babeczki Czekoladowe Wykonane Z Mąki Fasolowej Garbanzo-Moje Najlepsze Babeczki Bezglutenowe Do Tej Pory, Babeczki Z Mąki Quinoa Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Mąka kokosowa ciasto marchewkowe babeczki z serem śmietankowym lukier dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn