Babeczki Jagodowe Pokryte Czekoladą
Babeczki jagodowe pokryte czekoladą mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, śmietanę do bicia, mieszankę tortu betty strawberry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Bezy w czekoladzie i jagodach, Pianki Jagodowe Pokryte Czekoladą, oraz Koktajl Jagodowy Zielony W Czekoladzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Dodać i upiec ciasto wymieszać zgodnie z zaleceniami na polu na babeczki, przy użyciu wody, oleju i jaj. Ostudzić 10 minut; wyjąć babeczki z patelni do stojaków chłodzących. Całkowicie fajne.
W średniej misce, umieścić chipsy czekoladowe. W 2-cup microwavable miarki, mikrofalówka ubijanie śmietany odkryte na Wysokiej 1 minutę lub do gorąca; wlać na chipsy czekoladowe i mieszać do gładkiej.
Odstawić 1 szklankę mieszanki czekolady do zanurzania truskawek. Mróz babeczki z pozostałą mieszaniną czekolady. Truskawki zanurzamy, pojedynczo, w połowie do pozostałej mieszanki czekoladowej.
Udekoruj każdą babeczkę zanurzoną truskawką.