Babeczka z słodkich ziemniaków z lukrem Marshmallow

Babeczka z słodkich ziemniaków z lukrem Marshmallow
Babeczka z słodkich ziemniaków z polewą Marshmallow może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 532 kalorie, 4G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać masło, gałka muszkatołowa, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki z plackiem ziemniaczanym z polewą z pianki, Słodkie babeczki ziemniaczane z polewą z pianki, oraz Słodkie ciasto ziemniaczane z polewą z pianki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia regularne wielkości cupcake patelnie z 24 wkładki. Masło i cukier ubić na średniej prędkości za pomocą miksera elektrycznego wyposażonego w nasadkę trzepaczki, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając po każdym dodaniu. W robocie kuchennym, połączyć słodkie ziemniaki, jabłecznik, i wanilia. Zmiksować na gładką masę. Odłożyć na bok. W misce połączyć mąkę z pozostałymi suchymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
JabłecznikJabłecznik
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Trzepaczka do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, na przemian z mieszaniną słodkich ziemniaków. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wypełnij wkładki cupcake trzy czwarte pełne z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
5
Piec na złoty kolor, 22 do 24 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Natychmiast wyjąć z patelni. Całkowicie fajne. Do redukcji cydr: w średnim rondlu, doprowadzić cydr do wrzenia, dodać wanilii, i gotować, aż cydr zmniejsza się do około 2 szklanki, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać masło i cukier. Gotować, aż cydr zmniejszy się do około 1 1/2 szklanki, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
8
Przenieść mieszaninę do szklanej miski. Kryć się. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny lub do całkowitego schłodzenia redukcji. Można dokonać do 3 dni wcześniej. Połowę rezerwować na polewę z kremem Marshmallow, a połowę na złożenie babeczek. W przypadku lukier marshmallow: w mikserze wyposażonym w mocowanie wiosła, ubić masło, aż będzie gładkie i kremowe, skrobanie w dół miski od czasu do czasu, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
RedukcjaRedukcja
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodać redukcję cydru karmelowego i ubijać aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
10
Wyjąć miskę z miksera i złożyć w kremie marshmallow aż włączone. W przypadku orzechów pekan: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Roztopić masło w misce w kuchence mikrofalowej. Posiekane orzechy pekan posmarować masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Wlać na przygotowaną blachę do pieczenia i tosty w piekarniku przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Na wierzch każdej babeczki rozpuścić niewielką ilość karmelowego cydru. Obficie zamrozić każdą babeczkę polewą z prawoślazu i posypać prażonymi solonymi orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn